IO HNS-a obustavio postupak protiv Zdravka Mamića

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na svojoj je sjednici održanoj u ponedjeljak jednoglasnom odlukom obustavio disciplinski postupak protiv svog člana i izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, objavio je HNS na svojoj internetskoj stranici.

Protiv Mamića je pokrenut disciplinski postupak zbog njegovog neprimjerenog istupa tijekom svog gostovanja na Plavom radiju 15. ožujka prošle godine kada je izvrijeđao ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

Osim obustave postupka protiv Mamića, IO HNS-a se pohvalio i zaključcima UEFA-ine Komisije za sigurnost i stadione koja je utvrdila da se znatno poboljšala sigurnosna situacija u hrvatskom nogometu, pozdravila dosad obavljene aktivnosti te će IO UEFA-e dostaviti pozitivno mišljenje o naporima HNS-a u provođenju Akcijskog plana borbe protiv nasilja na stadionima.

Iz HNS-a najavljuju nastavak uske suradnje svog odjela za sigurnost i Ministarstva unutarnjih poslova "radi daljnjih koordiniranih aktivnosti na području regije". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter