Investirajte u bijelu košulju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bijela košulja i razne izvedenice iste nikada nisu izašle iz trenda, jer radi se o odjevnom predmetu na koji uvijek možemo racunati. No za nadolazecu sezonu dizajneri kao da su više no ikad poradili na klasicnom kroju ovog baznog komada.

Tako su kroz jedan predmet spojili potrebu za pametnim investiranjem, što je u nadolazecoj sezoni kljucno gotovo svima, i sitna dizajnerska riješenja koja ove potpisane komade izdvajaju od one najjednostavnije bazne košulje idealne za ured.



Dolce&Gabbana u svojoj D&G liniji podižu ovratnik, igraju se krojem rukava i crnim detaljima na košulji dajuci joj izgled prikladan vecernjim izlascima. S druge strane Donna Karan nudi poslovno rješenje u vidu bijele košulje zanimljiva kroja, takoder povišena ovratnika koju kombinira s crnom uskom suknjom visoka struka.

Košulja slavnog americkog dizajnera Michaela Korsa potpuno gubi neke od svojih elemenata te poprima jedan ležeran izgled svojstven americkoj modi. A osim ovih dizajnerskih prijedloga dobro je ponoviti kako ce bijela košulja idealno odgovarati uz jeans. Tamni za posao, svjetli za izlaske.

Ono što je odlicno jest da se bijela košulja može nabaviti uvijek, a kako je sezona rasprodaja nije zgorega investirati u predmet koji ce te nositi kad god vas iznevjere svi drugi.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter