Internetom protiv krize

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U srijedu 17. lipnja kongresni centar Hypo EXPO XXI u Zagrebu ugostit ce edukativnu konferenciju o web poslovanju za pocetnike i one koji postojece poslovanje tek trebaju prilagoditi recesiji. Obavještavamo vas ovom prilikom da je planirani broj kotizacija za Web::Strategiju 5.0 - Antirecesijski vodic kroz web poslovanje rasprodan!
To se dogodilo i na prethodnim Web::Strategijama, a ovoga puta organizatori su odlucili nepotvrdene prijave za konferenciju ponovno staviti u prodaju. Iskoristite ovu priliku i u zadnji tren se prijavite na konferenciju (i potvrdite prijavu!) na kojoj predaju iskusni profesionalci u poslovanju na internetu.
Ovu konferenciju za e-poslovanje otvorit ce predstavnik Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, a na konferenciji vas ocekuje dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje, zatim niz strucnih i edukativnih predavanja, osiguran rucak i pica tijekom konferencije, panel rasprava s višegodišnjim profesionalcima za web poslovanje, zabavna igra iznenadenja na kraju te neformalni dio nakon konferencije.
Ako ste propustili prethodnu Web::Strategiju - veliku konferenciju o web marketingu, ne propustite i ovu koja ce vam prenijeti znanje kako da vaše web poslovanje pripremite za trenutnu i nadolazecu gospodarsku situaciju.


Podijeli: Facebook Twiter