Inter svladao Hajduk

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi put u povijesti Inter je na svom terenu pobijedio Hajduk, i to u najvažnijem mogucem trenutku. Rezultat je 1:0 za Inter. Zaprešicani su sad preskocili Rijeku, a u zadnjem kolu raspored im je namijenio sraz s Varaždinom, što znaci da samo moraju istrcati na teren i službeno uknjižiti tri boda.

Igrala se 22. minuta kada je stadion u Zaprešicu doživio erupciju oduševljenja. Frano Mlinar inteligentno je okrenuo stranu, otvorivši lijevi bok za Mirka Kramarica, koji je krenuo u dribling kroz dvojicu suparnickih igraca. Treci je bio prekrupan zalogaj, no Kramaric je hrabro uklizao i doturio loptu do Mislava Oršica u kaznenom prostoru koji je okrenuo svog cuvara i uputio udarac koji je Goran Jozinovic, pokušavajuci blokirati, skrenuo pokraj nemocnog Blaževica - 1:0.

Utakmica 28. kola Prve HNL
. Stadion SRC Zaprešic. Gledatelja: 1.500. Sudac: Mlakar (Zagreb) - 6,5. Strijelac: 1:0 Oršic (22'). Žuti kartoni: Mlinar (Inter), Barišic, Elez (Hajduk).

INTER
: Santini 7 - Jancetic, Batur, Gulic, Kramaric - Skulic, Mlinar (od 70. Šcrbec), Vujcic, Šaric - Budimir (od 84. Mišic), Oršic (od 90. I. Blaževic).

HAJDUK
: G. Blaževic - Barišic (od 79. Kukoc -), Milovic, Neretljak, Jozinovic - Radoševic (od 27. Elez) - Ozobic, Kiš (od 62. Vukovic), Andrijaševic, Caktaš - Vukušic. (D P.)


Podijeli: Facebook Twiter