Intenzivna narancasta primamljivija je no ikad

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sramežljivo smo ju poceli nositi vec prošlog ljeta, a prve njene naznake vidamo i ove sezone. Boja tangerine, odnosno intenzivna varijanta narancaste (tangerina je inace marokanska inacica mandarine), vrlo je impulzivna i u kombinaciji s odjecom ili odredenim modnim dodatkom, bez obzira na dob, osobi daje jedan mladenacki štih, a oku ugodno pogotovo djeluje ljeti uz preplanulu put.

Ovo proljece prilicno je rascvjetano i šareno, stoga ljupku atmosferu savršeno nadopunjuje i jarka narancasta, koja se samouvjereno smjestila na koktel haljinice i ceka na policama naših omiljenih trgovina da bude odabrana. Tu su i narancasti blejzeri, jeans i hlace, no ukoliko ovaj trend smatrate predominantnim i upadljivim, odabrati možete tek jedan asesoar, s kojim necete proci nezapaženo, ali cete ga moci pomiriti sa svojim svakodnevnim modnim izricajem. Primjer su, dakako, cipele i torbice, koje u ovoj nijansi možete pronaci i u dizajnerskoj i u high street ponudi.

Boja tangerine u svom osvajackom pohodu nije stala samo na odjevnim komadima, vec je uspjela zaraziti i beauty svijet, pa nas tako ovih dana iz kutaka naših omiljenih parfumerija i drogerija prizivaju omiljene make up mazalice, kao i lakovi za nokte, od kojih barem jedan morate nabaviti za tekucu sezonu.


Podijeli: Facebook Twiter