INK: Tri premijere, 10 gostovanja i koncert

Upis pretplate u INK-u traje do kraja siječnja (M. MIJOŠEK)
Upis pretplate u INK-u traje do kraja siječnja (M. MIJOŠEK)

Započeo je upis pretplate za drugi dio ove sezone, od veljače do svibnja u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula, a goste očekuju tri premijerne predstave, jedan koncert i deset gostovanja. Upis pretplate traje do kraja siječnja na blagajni kazališta.

Od premijera tu su "Tko se boji Virginije Woolf", "Thelma & Louise" te "A život… Kuda ide?". "Tko se boji Virginije Woolf" Edwarda Albeeja režira Damir Zlatar Frey s Janom Kerekešom i Helenom Minić u glavnim ulogama. Popularna pulska glumica bit će glavna i u "Thelmi & Louise" uz još jednu popularnu Puljanku Lanu Gojak, a predstavu će prema motivima originalnog, Oscarom nagrađenog filmskog scenarija Callie Khouri iz 1991. režirati Dalibor Matanić.

Predstava "A život… Kuda ide?" nastala je na tekstu francuske spisateljice, glumice i komičarke Michele Guignon u režiji Saverija Soldanija a glumi Elis Lovrić.

Naravno, na programu je i tradicionalni koncert Tamare Obrovac i TransMediterranean Jazz Ensemblea u kojem sudjeluju Brahim Dhour, Karen Asatrian, Wolfgang Puschnig, Žiga Golob i Krunoslav Levačić.

Kada je o gostovanjima riječ, zahvaljujući Teatru Exit imat ćemo prilike vidjeti "Njuške" u režiji Matka Raguža na tekst CJ Johnsona a igraju Enes Vejzović, Filip Križan i Janko Rakoš. Gostovat će i Gradsko dramsko kazalište Gavella i to s izvedbom Čehovljevog klasika "Tri sestre" u režiji Slobodana Unkovskog, koja je premijerno izvedena prošli vikend, a u kojoj glumi i Puljanka Dijana Vidušin. (M. RADIĆ)

OPŠIRNIJE O GOSTOVANJIMA ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter