Informaticka krema u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od najvecih i najvažnijih informatickih konferencija u Hrvatskoj, dvanaesti Microsoft WinDays u Rovinju ce od 23. do 27. travnja okupiti oko 1.500 sudionika, vecinom informacijsko-komunikacijskih strucnjaka iz Hrvatske i svijeta, najavili su na konferenciji za medije u tvrtki Microsoft Hrvatska koja organizira tu konferenciju.

Ovogodišnji WinDays12 uz pregled aktualnosti u svijetu tehnologije analizirat ce i hrvatske gospodarske trendove te na više od 170 predavanja, panel diskusija i radionica s oko 150 predavaca i panelista pokušati dati odgovore na izazove gospodarske situacije, ali i skorog pristupa Hrvatske EU-u, kazao je direktor te konferencije Draško Ivaniševic.

Konferencija je podijeljena u dva dijela - Technology, koji ce dati presjek novosti iz svijeta tehnologije, dok ce Business kroz panel-diskusije s uglednim hrvatskim gospodarstvenicima i predstavnicima izvršne vlasti težište staviti na aktualne teme iz gospodarstva.

Prvi put ce se u sklopu WinDaysa održati i cetiri prakticne radionice s gospodarskim odnosno temama namijenjenih svima koji žele nauciti više o uspješnom vodenju projekata, regrutiranju talenata koji najviše obecavaju, stjecanju sredstava iz EU-fondova te upravljanju likvidnošcu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter