Informacije iz Novigrada odsad i putem newslettera

Novigrad (M. MIJOŠEK)
Novigrad (M. MIJOŠEK)

S ciljem što boljeg informiranja javnosti o aktivnostima i planovima Grada Novigrada-Cittanova, te o drugim sadržajima i temama vezanima uz rad Gradske uprave, gradskih ustanova i institucija, udruga i sportskih klubova, kao i drugih za širu javnost relevantnih informacija, u pripremi je newsletter Grada Novigrada-Cittanova.

Forma newslettera nije doduše novost u svijetu suvremenih elektronskih komunikacija, a u Novigradu na nju su se odlučili kako bi otišli korak naprijed u dosadašnjoj praksi informiranja javnosti, te kako bi spomenute informacije došle do što većeg broja Novigrađana i drugih zainteresiranih.

Biti što dostupniji

- Ovom ćemo novinom u komunikaciji s našim sugrađanima i drugim zainteresiranima dosad dosegnute standarde koji su među ostalim Novigradu priskrbili mjesto među pet posto najtransparentnijih jedinica lokalne samouprave u RH, dodatno unaprijediti i podići na još viši nivo, sve s namjerom da gradska administracija bude što bliža i pristupačnija svojim sugrađanima, te da im svaka potencijalno zanimljiva informacija iz domene rada i aktivnosti Grada i drugih javnih gradskih subjekata bude što dostupnija, poručio je ovom prigodom gradonačelnik Novigrada Anteo Milos.

Prvi broj na e-mail

Povremeni newsletter bazirat će se mahom na sadržajima objavljenima na službenim internetskim stranicama Grada Novigrada-Cittanova (www.novigrad.hr), s obzirom da se na tim stranicama objavljuju gotovo sve relevantne informacije iz domene rada Grada i drugih javnih gradskih subjekata. Namjera je, međutim, ovim putem učiniti korak dalje, te sve spomenute informacije plasirati i onima koji možda nemaju naviku posjećivanja gradskih internetskih stranica. 

Prvi broj newslettera inicijalno će biti poslan na određeni broj e-mail adresa onih korisnika za koje u Gradu smatraju da su potencijalno zainteresirani za takav sadržaj (naravno, uz mogućnost odjave s liste po želji primatelja), a svi oni koji se naknadno žele priključiti i primati newsletter mogu se prijaviti na za to namijenjenom linku na internetskim stranicama Grada Novigrada, ili slanjem zahtjeva za uvrštenje e-mailom na adresu: [email protected] (u rubriku Predmet odnosno Subject e-mail poruke potrebno je upisati: NEWSLETTER. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter