Winehouse u organizmu imala samo Librium

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanska pjevacica Amy Winehouse u trenutku smrti u organizmu je imala samo jedan medikament, propisani lijek Librium za alkoholnu detoksikaciju, izjavio je u petak njezin otac.

Mitch Winehouse je u razgovoru s urednikom CNN-a Andersonom Cooperom tako ponovo ranije izjave da njegova kci nije imala ilegalnih supstanci u svom organizmu u trenutku smrti. "Ono što se dogodilo Amy nije imalo nikakve veze s drogom", rekao je njezin otac.

Kada je Amy Winehouse iznenada umrla 23. srpnja naširoko se pretpostavljalo da je smrt povezana s njezinim dugogodišnjim problemom ovisnosti o alkoholu i drogama. Toksikološki nalaz s obdukcije objavljen prošli mjesec pokazao je da je u organizmu imala nešto alkohola, ali nikakvih ilegalnih supstanci.

Jedini lijek koji je pronaden u organizmu mala je kolicina Libriuma, klordiazepoksida koji se koristi za prevladavanje ovisnicke krize o alkoholu, koji je Amy bio propisan, rekao je njezin otac.

Razgovor s Andersonom Cooperom za njegov novi 'talk-show' "Anderson" prvi je veci intervju koji je neki clan obitelj Winehouse dao nakon Amyne smrti. Snimljeni razgovor ce u cijelosti biti emitiran u ponedjeljak. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter