"Indivia" se predstavila Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U vrlo opuštenoj i prijateljskoj atmosferi Franko Krajcar i grupa Indivia su u MMC Luka koncertno predstavili album jednostavno nazvan "Indivia". CD je objavljen pocetkom ovog tjedna u izdanju Croatia Recordsa te je u ponedjeljak predstavljen u zagrebackom klubu Sax, a u srijedu u Puli.

Kako se pulsko predstavljanje održalo u sklopu Glazbenih susreta srijedom u organizaciji HGU-a, zapocelo je kratkim intervjuom koji je s Krajcarom vodila Nataša Petric Tasha. "Želja mi je da furamo nešto hrvatsko, istarsko, i da se time predstavimo u svijetu", rekao je.

Producent albuma je Denis Budim u cijem su rovinjskom studiju snimali, a medu 13 pjesama na Krajcarovom drugom albumu prevladavaju autorske kompozicije koje osim Krajcara i Budima potpisuju Mauro Giorgi, Elis Lovric i Amir Hodžic.

- Nije bitno tko je autor, bitna je vibra, da širimo pozitivu, smatra pulski glazbenik. S albuma je vec skinut singl "Jobrni je jobrni" koja se nalazi kao bonus pjesma na CD-u i ciji smo spot vidjeli, a na pitanje koja bi skladba mogla biti iduci singl, samo je poceo nabrajati pjesme s albuma. "Indivia", "Istrorodna", "Ku bi more"... svaka bi mogla postati singl.



Požalio se da nemaju PR agenciju, niti sponzore, a odnedavno više ne suraduju sa svojim dosadašnjim menadžerom, no nada se da ce njihova kreativnost uroditi plodom, a tu je CD za koji se nada da ce ga netko prepoznati. Koncert koji je uslijedio trebao je biti kratak, cisto da se predstavi album, ali kao što to biva s Frankom i njegovim glazbenicima kojima energije nikada ne nedostaje, nastup se odužio na više od dva sata.

Kako nam je Krajcar poslije rekao, dobro je bilo i u Zagrebu gdje je album predstavila Nikolina Mazalin, urednica izdanja u Croatia Records. Na promociju u Sax je došlo oko 200 ljudi medu kojima i 30-ak Istrana koji su stigli autobusom, a publika je bila trosatnim koncertom oduševljena kao i sam Krajcar.


Podijeli: Facebook Twiter