Indexi i prijatelji - nezaboravna večer u Umagu

Indexi i Hari Mata Hari
Indexi i Hari Mata Hari

Za svog djelovanja od 1962. do 2001. godine oni su poklonicima pop-rocka nudili nezaboravnu glazbenu i izrasli su u jednu od najdugovječnijih i najuglednijih grupa u BiH, ali i na prostoru negdašnje države - dvima znani Indexi još jednom su se okupili i nakon 12 godina stigli u Umag.

Na trgu Slobode održali su nezaboravni koncert koji je trajao dva i pol sata. Njihov koncert s prijateljima, pod nazivom "Da sam ja netko", razgalio je dušu poklonika rocka iz cijele Istre, ali i susjedne Slovenije koji nisu željeli propustiti ovaj događaj unatoč lošem vremenu. 

Program je vodila Umažanka Alka Vuica koja je također nastupila u duetu s Leom, žiteljem Brtonigle, a uz njih s po dvije glazbene izvedbe predstavili su se Željka Katavić, Alen Mustafić te Arsen Dedić, Dado Topić, Giuliano, Irina Kapetanović, Kaliopi, Hari Mata Hari, Massimo, Seid Memić Vajta i Željko Bebek.

Nerijetki su stigli s popularnim singlicama i albumima Indexa tražeći pri tome potpis. Veliki pljesak dobio je i Tomislav Kašljević koji je osmislio taj umaški događaj. Isto tako burnim aplauzom je pozdravljen i umaški gradonačelnik Vili Bassanese jer je koncert realiziran uz potporu Grada Umaga i njegovog TZ-a. Bio je to koncert koji će se pamtiti. (Napisao i snimio Mijat GAVRAN)

 


Podijeli: Facebook Twiter