Incident nakon koncerta u pulskoj Arubi

Jasmin Kešetović fotografiran prije operacije u pulskoj Općoj bolnici (M. KOŠTA)
Jasmin Kešetović fotografiran prije operacije u pulskoj Općoj bolnici (M. KOŠTA)

- Bio sam s prijateljem proteklog petka u Arubi, odnosno Ludnici, a bila je ustvari već subota oko 2 sata kada su mi prišla dva redara, od kojih je jedan iz Labina i poznajem ga otprije. Jedan od njih počeo je spominjati neki dug iz Labina i počeli su me tući, započeo je svoju stranu priče o okršaju u Ludnici 32-godišnji Jasmin Kešetović iz Labina dok je u ponedjeljak ujutro na Odjelu uho, grlo, nos pulske Opće bolnice čekao na operaciju kojom će mu kirurzi kost što se nakon udaraca zabila u sinus vratiti na mjesto.

Nakon okršaja u klubu Kešetović veli da su ga redari izbacili i da su ga ispred Arube nastavila tući šestorica, pri čemu je pao na pod gdje su ga nastavili cipelariti.

- Pukla su mi dva zuba i kost pod desnim okom mi je propala u sinus. Ne znam kada sam došao sebi. Sjedio sam vani na kiši i nisam mogao vidjeti brojeve na mobitelu da nazovem policiju pa sam zvao prijatelja u Labin i pretpostavljam da ih je on zvao.

Mislim da sam kada je došla policija ležao na podu i da su me oni budili, ne znam, nisam siguran. U subotu ujutro probudio sam se na hitnom traktu s ovratnikom.

Nakon CT-a mozga oko 13 sati su me prebacili na odjel. Mojem prijatelju netko je od tih koji su me tukli poslao poruku da mi se ovo dogodilo zbog neke ranije tučnjave u Labinu i točno znam da se radi o tučnjavi u jednom tamošnjem narodnjačkom klubu u kojoj su sudjelovali moji prijatelji, ali ne i ja, ispričao je Kešetović.

Priznaje da mu ranije, u mladosti tučnjave nisu bile strane, ali da već četiri godine ne izlazi van i ne izaziva probleme.

Od pojedinih djelatnika Arube doznajemo da je te večeri na koncertu Dragane Mirković bilo oko 800 posjetitelja.

Neki od njih, koji su željeli ostati anonimni jer nisu osobno prisustvovali tučnjavi, prepričali su nam da je zapravo Kešetović udario dvaput glavom o glavu jednog gosta nakon čega je konobar pozvao redare koji su ga izbacili iz kluba.

Taj isti gost navodno je voditelju redarske službe (koji također nije želio da mu spominjemo ime) kazao da je pratio redare koji su izvodili Kešetovića i da ga ovi nisu na putu ili izvan kluba tukli, već ga samo izveli van.

Informacije iz PU istarske donekle potvrđuju verziju zaposlenika Arube i demantiraju ozlijeđenog Kešetovića, no tek će se pri eventualnom suđenju razjasniti što se ondje zapravo dogodilo.

Policija je odgovorila da je u subotu u 1.45 sati zaprimila dojavu da je na Šijanskoj cesti došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je utvrđeno da je unutar ugostiteljskog objekta 32-godišnjak iz Labina (Jasmin Kešetović, op.a.) fizički napao 36-godišnjaka iz Pule.

Muškarac se potom, prema izvješću policije, unutar i izvan objekta fizički sukobio s 36-godišnjakom iz Pule, 36-godišnjakom s područja Marčane i 26-godišnjakom s područja Kršana pri čemu su razmijenili više udaraca.

Svi će biti prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira.

Za Kešetovića se u policijskom izvješću govori da je zadobio zasad neutvrđene ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u OB Pula, gdje je zadržan na promatranju, premda je jučer operiran. (Marica KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter