INA generalni sponzor HNS-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i predsjednik Uprave INE Zoltan Aldott potpisali su danas na benzinskoj postaji INA-e u Miramarskoj ulici ugovor o sponzorstvu.

"Kao najveća hrvatska tvrtka i jedna od najvećih u regiji INA je pravi partner jedne od najbolje rangiranih reprezentacija svijeta. Zato nam je čast i obveza da s navijačima ujedinimo energiju i svi zajedno iduće ljeto navijamo za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Brazilu" rekao je Aldott.

Davor Šuker kazao je kako je INA sastavni dio naših života i da je sasvim normalno da je najveća nacionalna kompanija generalni sponzor HNS-a.

"Ja želim i INI da uđe u krug 10 najboljih svjetskih kompanija i zato nam je drago što smo uspjeli postići dogovor o suradnji s vrhunskom kompanijom dugogodišnje tradicije", rekao je Šuker naglašavajući da je ugovor potpisan do kraja Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine ali da je iznos poslovna tajna.

Potpisivanju sponzorskog ugovora nazočili su i hrvatski nogometni reprezentativci Arijan Ademi i Josip Pivarić koji su se pridružili Aldottu i Šukeru u utakmici stolnog nogometa. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter