In love - modno Valentinovo Antonele Gregorović

Puljanka Kristina Riosa glavno je lice Antoneline kolekcije In love
Puljanka Kristina Riosa glavno je lice Antoneline kolekcije In love

Postoji li bolja inspiracija od ljubavi? Ljubav kao vječni motiv stalni je pokretač i nepresušna inspiracija mnogih umjetnika, od književnika pa do modnih kreatora. U tom je duhu vodnjanska modna dizajnerica Antonela Gregorović, u šarmantnom riječkom restoranu Le Rose snimila modni prilog svoje posljednje kolekcije In love čiji je lajtmotiv - srce i  koja će se prikazivati na Kanalu Ri u emisiji o modi Extravagant.

Model je bila mlada i sve uspješnija manekenka iz Pule Kristina Riosa, aktualna Kraljica sjevernog Jadrana, koja hrabrim koracima korača u svijet mode i modelinga te je ovom prilikom utjelovila zaljubljenu ženu kakvu zamišlja Antonela.

Ženstvene i seksepilne kreacije ove svakim danom sve uspješnije dizajnerice rado nose i poznate Hrvatice poput Ivane Delač Đolo, Ane Radišić, voditeljice CMC-a, pjevačice Antonije Šola. Antonelini modeli rado se nose diljem Hrvatske. Po uzoru na svjetski poznatu internetsku modnu online trgovinu Net-a-porter, prije šest mjeseci pokrenut je projekt Udruge Nova lica u suradnji s hrvatskim dizajnerima.

Tako je proteklog tjedna osvanula hrvatska inačica pod imenom www.nov-a-porter.com. Zanimljivo je da je prvog dana rada stranice, prva kupnja bila haljina upravo pulske dizajnerice Antonele Gregorović. Ovom prilikom će kreacije, osim u Puli, biti dostupne i u cijeloj Hrvatskoj. Svi vole Antonelu, pogotovo kada radi kreacije inspirirane ljubavlju. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter