Imate li nude haljinu?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Naravno, mala crna haljina je klasika, ali nekako je "preteška" za tople dane koji su pred nama. Bijela je zgodna varijanta, ali nude haljine su ipak kraljice ovog proljeca. Vec nekoliko sezona ih svakog proljeca izvadimo iz ormara, a ako još niste, krajnje je vrijeme da nabavite jednu.

Mala nude haljina, ukoliko je dobro odabrana, nudi cijeli niz opcija za kombiniranje. Želite li neku "univerzalnu" haljinu s kojom možete izgledati dobro od jutra do veceri, igrajte na kartu klasike.

Na poslu je kombinirajte s tamnoplavim blazerom i mokasinkama, tijekom veceri s vrtoglavo visokim potpeticama, a za casual izlaske s kardiganom i balerinkama.

Ljubiteljice romanticnog stila mogu odabrati komade s cipkastim ili vezenim detaljima, dok fanovi minimalizma mogu uživati u komadima s naglašenim ramenima i zanimljivim krojevima.

Prilikom kupovine svoje najnovije miljenice za ljeto imajte na umu kako nisu sve nijanse iste, te kako sve boje ne pristaju svima. Žene toplog tena mogu birati nude nijanse koje vuku prema krem, karamel ili zlatnoj boji, dok se žene hladnog tena trebaju držati nijansi koje vuku na ružicasto. U protivnom cete izgledati "isprano", a haljina ce odudarati od tena.


Podijeli: Facebook Twiter