Imate li kaki lak za nokte?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kako smo debelo zagazili u jesen tako je potrebno sve one divne narancaste i ružicaste nijanse poslati na odmor i oboružati se jesenskim tonovima. Ukoliko niste sigurni koji lak odabrati sjetite se kako oni ove sezone prate trendove u modi, pa tako veliki revival doživljava lak boje karamele.

Zaboravite klasicni nude lak, ali i greige. Neka vaš omiljeni smedi lak podsjeca na ukusne bombone ili, ukoliko ste odvažniji, neka bude boje senfa. Ove sezone dominiraju "odrasle" nijanse i koju god odabrali neka bude krem, bez suvišnih šljokica i glittera.Ljubiteljice zelene boje mogu se odluciti za iste takve nijanse. Maslinasti lak je zapravo prilicno hrabar odabir koji ne može nositi svatko, ali dobra zamjena su i sivi lakovi koji se lakše kombiniraju.

Svake jeseni se vracaju standardno omiljeni lakovi u bojama šumskog voca, crvenoj i ljubicastoj. Pošto je rijec o klasicnom odabiru investirajte nešto više u takav lak jer su jeftinije nijanse sklone ostavljanju žutih mrlja na prstima, a i teže se skidaju.


Podijeli: Facebook Twiter