Willie Nelson vodit će TV emisiju "Inside Arlyn"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki country pjevač Willie Nelson vodit će novu televizijsku emisiju "Inside Arlyn" u kojoj će u glazbenom studiju u Austinu ugostiti svoje kolege glazbene legende i nove umjetnike, piše časopis Rolling Stone.

Emisija je još uvijek u svojoj ranoj fazi i trenutno bez distributera, no Nelsonov nećak i suvlasnik Arlyn studija Freddy Fletcher, rekao je da je nekoliko kablovskih televizija zainteresirano za pilot emisiju. Za prvu sezonu planirano je 13 epizoda, a prvih nekoliko snimat će se idući tjedan.

Nelson će u jednoj od prvih emisija ugostitit dugogodišnjeg prijatelja - country kantautora i multiinstrumentalista Merlea Haggarda, zajedno sa senzacijom bluesa Garyjem Clarkom, Jr.-om. Između snimanja za pilot epizodu svoje nove TV serije, Nelson će se pridružiti Haggardu u izradi novog zajedničkog albuma, iako informacije o naslovu i objavi još nisu poznati. Izvorno otvoren 1984., Arlyn studio je Fletcher s novim partnerima ponovno otvorio 2012. na području bivše Austin Opera House u središtu Austina. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter