William: Princ George je pomalo zločest

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski princ William izjavio je u razgovoru za CNN da mu je sin, princ George, "pomalo zločest". Bio je to prvi intervju princa Williama otkako se George rodio 22. srpnja. Kazao je da njegova supruga Kate i on uživaju u ulozi roditelja.

"Ponekad me podsjeća na moga brata ili mene kad smo bili mlađi, nisam siguran, ali svakako dobro napreduje", rekao je vojvoda od Cambridgea. Međutim, dječak baš i ne želi spavati, što je pomalo i problem, kazao je William. Priznao se da se on ne ustaje noću koliko i Kate kako bi ga smirio. "Ona radi sjajan posao", rekao je.

Tvrdi da ga je očinstvo već promijenilo. Kaže da je osjetio mnoge emocije za koje nije vjerovao da će mu se dogoditi.

Princ George, treći u nasljednom redu britanske krune, rođen je u bolnici St Mary's u Londonu. Dan kasnije brojni pripadnici medija, koji su danima kampirali ispred ulaza u tu ustanovu, imali su ga prilike vidjeti na rukama njegovih roditelja.

"Bili smo sretni pokazati ga svakome tko ga je želio vidjeti. Kao što svaki roditelj zna, otac i mati su presretni da mogu pokazati dijete i proglasiti da je najzgodniji, najbolji i sve to".

"Lijepo je da su ljudi htjeli vidjeti Georgea i drago mi je da urlao" dok smo ga pokazivali, kaže Wiliam.

Pošto je pred cijelim svijetom morao unijeti dijete u auto, priznao je da je prije vježbao namještanje dječje sjedalice. "Morao sam vježbati, stvarno. Bio sam prestravljen da mi ne ispadne ili da neću nešto dobro namjestiti". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter