Will Smith uživao u porečkom zalasku sunca

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Drugo izdanje MTW Summerblasta i ove je godine u Poreču okupio najveće svjetske zvijezde elektroničke i plesne glazbe, među kojima je posebnu pozornost publike i medija privukao poznati američki glumac i glazbenik Will Smith.

Will Smith je sa svojim dugogodišnjim prijateljem i suradnikom DJ-em Jazzyjem Jeffom u porečkoj Peškeri priuštio koncert za pamćenje o kojem će se bez sumnje još dugo pričati. Za svoj boravak Will Smith je odabrao Valamar Isabella Island Resort u čijoj je bogatoj ponudi uživao između proba i nastupa sa svojim mnogobrojnim timom.

Na otoku sveti Nikola Will je u društvu DJ-ja Jazzyja prije samog koncerta uživao i u predivnom zalasku sunca, kojim su se pohvalili i na svojim društvenim mrežama. Jedinstveni ambijent otoka Will Smith i brojni prijatelji iskoristili su i za proslavu rođendana jednog od članova tima.

Osim gastronomskom ponudom, među kojima su bili najukusniji istarski specijaliteti, Will nije krio svoje oduševljenje ljepotama Poreča ni gostoprimstvom, što dokazuje i to da je ponekad čak i protiv volje svojih zaštitara stao i fotografirao se s brojnim obožavateljima koji su ga s veseljem pozdravljali na ulici.

U Valamar Isabella Island Resortu ističu kako im je bila posebna čast ugostiti poznatog i cijenjenog glumca i glazbenika.

- Ponosni smo što su Will i njegov tim odabrali upravo Valamar Isabella Island Resort tijekom njihovog boravka u Poreču. Bila nam je velika čast ugostiti tako veliku svjetsku zvijezdu, koja je pritom nezahtjevan gost i vrlo srdačna osoba te je iskoristio priliku i uživao u svim blagodatima otoka, oduševio se plažama i borovom šumom, zalascima sunca i posebnom hranom koju mu je pripremao naš chef kuhinje. Nadam se da ćemo uskoro opet imati prilike ugostiti njega i cijelu njegovu obitelj", izjavio je Denis Prevolšek, direktor Valamar Isabella Island Resorta. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter