Will Smith se priprema za koncert u Poreču


DJ Jazzy Jeff na svom je Instagram profilu objavio fotografije s prvih proba Will Smitha za koncert u Hrvatskoj. Povratak Will Smitha na glazbenu scenu čeka se već desetljećima pa je podatak da je upravo Poreč odabran kao prvi grad na svijetu koji će ga ponovo lansirati na pozornice i vrhove svjetskih glazbenih ljestvica velika čast i priznanje našoj zemlji, ističu organizatori MTV SummerBlasta, koji će se na porečkoj Peškeri održati 25. i 26. kolovoza, a glavna je zvijezda upravo Will Smith.

Nemoguće je u par rečenica pobrojati sve uspjehe ovog karizmatičnog Amerikanca, a kako uživo zvuče zarazni klasici "Summertime", "Girls Ain’t Nothing But Trouble" i "Parents Just Don’t Understand" koji i danas osvajaju plesne podije, i domaća publika će se moći uvjeriti za manje od tri tjedna u Poreču. Nastup Willa Smitha je predviđen za drugi dan festivala, u subotu, 26. kolovoza.

U Poreč, 25. i 26. kolovoza, na MTV SummerBlasta, osim planetarno popularnog Will Smitha i DJ Jazzy Jeffa, stižu i mega zvijezde elektroničke glazbe Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry i Far East Movement. Među novonajavljenim izvođačima našli su se Jimmy Clash, Luka Caro, DJ Max, Vanillaz te Slovenac Avadox. (B. Ć. J.


Podijeli: Facebook Twiter