Will Smith i sin osvojili Zlatnu malinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Zemlja: Novi početak" i "Film 43" dobitnici su najviše Zlatnih malina dok je favorit Adam Sandler ostao praznih ruku na svečanoj dodjeli nagrada najlošijim holivudskim filmovima i glumačkim izvedbama u protekloj sezoni.

"Zemlja: Novi početak" s Willom Smithom i njegovim sinom Jadenom osvojila je tri zlatnom bojom posprejana kipića malina: Jaden Smith za najgoreg glumca, Will Smith za najgoreg sporednog glumca te obojica za najgoru otac-sin kombinaciju zvijezda. Film u koji je uloženo 130 milijuna dolara u režiji Nighta Shyamalana bio je ogromni promašaj za Sony Corp's Columbia Pictures prošle godine zaradivši jedva 60 milijuna dolara na američkim i kanadskim kinoblagajnama.

"Film 43" sa 16 komičnih skečeva u kojima glume zvijezde poput Halle Berry, Kate Winslet i Hugha Jackmana osvojio je Zlatne maline za najgori film, najgori scenarij za svojih 19 scenarista te najgoreg redatelja za svih 13 filmaša.

Adam Sandler koji je u karijeri osvojio 20 nominacija za Zlatne maline, nije osvojio malinu ni u jednoj od sedam ovogodišnjih nominacija za komediju "Starci 2". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter