Ilija Lovrinović ponovno u Poreču

Ilija Lovrinović (Snimio Milivoj MIJOŠEK/Arhiva)
Ilija Lovrinović (Snimio Milivoj MIJOŠEK/Arhiva)

Nakon Vedrana Mataije koji se u matičnu sredinu vratio iz Nexea, RK Poreč zadnjih je dana zimskog prijelaznog roka u svoje redove vratio još jednog nekadašnjeg igrača koji je za svog prvog boravka u njemu igrao važnu ulogu. Kako nas je izvijestio sportski direktor Aleksandar Beaković, nakon tri godine izbivanja u klub se ponovno vratio Ilija Lovrinović, 28-godišnji Puljanin koji je u prvom navratu u Poreču igrao tri i pol sezone i za to vrijeme postao jedan od najistaknutijih prvotimaca kluba u njegovoj premijerligaškoj eri.

Lovrinović je zajedno s Gruičićem Poreč napustio početkom 2010. kad su preselili u Izviđač iz Ljubuškog u kojem su proveli godinu dana. Nakon toga se popularni Ićo pridružio austrijskom Linzu u kojem je igrao posljednje dvije godine, a ovoga je tjedna ugovorno na godinu i pol dana dogovorio novu suradnju s Porečom.

- Tu su i dalje Mataija, Gruičić, Rađaković, Čorić, Thoss, igrači s kojima sam već duže ili kraće vrijeme igrao, kao i trener Saša Ilić s kojim sam već u Poreču nekoliko sezona surađivao. Dobro se poznajemo i vjerujem da ćemo ponovno zajedno nastaviti uspješnim putem kao nekad - kazao je Lovrinović. (Kristijan KLARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter