IKEA otvorila riječki dostavni centar

Na Forumu se svi ugostitelji drže pravila o izgledu terase i suncobrana
Na Forumu se svi ugostitelji drže pravila o izgledu terase i suncobrana

Prvi dostavni centar IKEA-e Hrvatska na riječkom području otvoren je u srijedu u Čavlima kraj Rijeke na oko 1100 četvornih metara poslovnog prostora, u kojem će raditi četiri djelatnika.

Kupci će proizvode iz IKEA-e moći naručivati on line i oni će im uz naplatu biti dostavljani u dostavni centar. To će, kako ističu iz IKEA-e, omogućiti uštedu vremena i novca koji su do sada trošili za putovanje do Zagreba.

Procedura preuzimanja sastoji se od dva koraka. Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb. Kupci online ili izravno u robnoj kući mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u Rijeci. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana.

Govoreći o ideji i konceptu novoga projekta, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb i voditeljica riječkog projekta Suzana Rumbak Baretić kazala je da se njime želi postići da rješenja IKEA-e budu što pristupačnija.

Trenutačno smo orijentirani na obalu, jer najviše kupaca, osim iz Zagreba, dolazi iz obalnih županija, kazala je.

Službeno otvaranje dostavnog centra, uveličao je prvi kupac, koji je robu naručio on line i kojemu je uz naručeno, predan i prigodni poklon iz asortimana IKEA-e. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter