Igrat ćemo kao da je u Puli bilo 0:0

Igor Pamić (M. MIJOŠEK)
Igor Pamić (M. MIJOŠEK)

Današnjim uzvratnim susretom četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, koji će se igrati na zadarskim Stanovima s početkom u 17 sati, nogometaši Istre 1961 i Zadra zaključit će svoju osmodnevnu trilogiju. "Zeleno-žuti" su prošlog utorka na "Drosini" u Kupu slavili s 1:0, da bi potom u subotnjem prvenstvenom ogledu Zadranima zabili na njihovom stadionu četiri pogotka, a nisu primili niti jedan. No, Puljani si danas nikako ne smiju dozvoliti luksuz da podcijene protivnika. Ranjeni lav je uvijek najopasniji i sigurno je da će Zadrani danas dati sve od sebe.

- Kad od nekog dvaput izgubiš u pet dana, po meni, nema većeg motiva da na trećoj utakmici pokažeš i dokažeš da je sve to bila slučajnost. I automatski prođeš u polufinale Kupa. Stoga danas očekujem sasvim drugačiju utakmicu, ali nešto će se na terenu pitati i nas, a mi ne zaboravljamo da u nju ulazimo s prednošću od 1:0, kaže Igor Pamić, trener Istre 1961.

- Moji igrači su posljednjih 20-ak dana jako koncentrirani i motivirani. Kad na to pridodamo sportski život te odlazak u karantenu u Medulin kako bi se što je moguće bolje pripremili za ovu završnicu polusezone, sve je to dovelo do potpunog posvećivanja utakmici i rezultat nije izostao. Čim je koncentracija bila na visini odmah je i izgled momčadi bio bolji te stvarno nemam ni riječi zamjerke na ponašanje mojih dečki. To je vrlo važno pred današnju utakmicu koju smo označili jako bitnom, što ne znači da bi bio kraj svijeta da ne prođemo u polufinale Kupa, dodaje Pamić. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter