Igor Pasini na čelu JU Kamenjak?

Kamenjak uskoro dobiva novog ravnatelja (D. MEMEDOVIĆ)
Kamenjak uskoro dobiva novog ravnatelja (D. MEMEDOVIĆ)

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za imenovanje ravnatelja/ice Javne ustanove Kamenjaka izabralo je u utorak potencijalnog kandidata za ravnatelja JU-a. U tročlanom povjerenstvu koje je izabrano na medulinskom Općinskom vijeću u studenom bili su Tea Rosanda (predsjednica Upravnog vijeća Javne ustanove Kamenjak), Divna Radolović Rosanda ( dopredsjednica Općinskog vijeća ) i Matija Medica (općinski vijećnik).

Naime, odluka povjerenstva nije konačna jer je tek riječ o prijedlogu koje može ili ne mora usvojiti medulinsko Općinsko vijeće. O kojem je kandidatu riječ, predsjednica Upravnog vijeća JU Kamenjak Tea Rosanda nije nam htjela otkriti već je pojasnila da će on biti poznat na sjednici medulinskog vijeća koja se planira održati sljedeći tjedan. No, neslužbeno smo uspjeli doznati da je riječ o kandidatu Igoru Pasiniju iz Pule.

Natječaj za ravnatelja raspisan je 6. studenog i na njega se javilo 12 kandidata, među kojima i sadašnji ravnatelj JU-a Neven Iveša kojem mandat istječe 13. siječnja 2014. Dokumentacija dva kandidata, Damira Ulakovića iz Banjola i Cristiana Bruna Galića iz Pule, bila je nepotpuna te oni nisu ni pozvani na razgovor, dok je Zrinka Mesić iz Zagreba odustala od natječaja iz osobnih razloga.

Ostali kandidati su zadovoljili uvjete natječaja i pozvani su na razgovor, a oni su Janka Indir iz Koprivnice, Danijela Milić iz Vižinade, Igor Pasini iz Pule, Branko Iveša iz Premanture, Darko Ferenčević  iz Rovinja, Neven Iveša iz Premanture, Diego Kos iz Pule, Marica Košta iz Pule i Melita Zec iz Ližnjana.

Na pitanje hoće li sadašnji ravnatelj, ukoliko ne bude ponovno izabran, ostati zaposlenik JU-a, Tea Rosanda je odgovorila da će te informacije biti poznate tek nakon što se izabere budući ravnatelj Kamenjaka. (T. GRBIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter