Igor Pamić: Promjene u hodu

Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)

Deset dana uoči prve natjecateljske utakmice ove kalendarske godine, zaostalog susreta 17. kola Prve HNL protiv Dinama što će se na "Drosini" igrati u četvrtak 6. veljače s početkom u 17 sati, situacija u pulskom prvoligašu daleko je od blistave.

- Prelazni rok još traje, kolika je mogućnost da do njegova kraja bude novih odlazaka i dolazaka u klub?

- Napomenuo sam već da su i odlasci i dolasci uvijek mogući - rekao je Igor Pamić. - Nije tajna da tražimo desnog bočnog, stopera i napadača, i sve dok traje prelazni rok nadamo se nekom pravom rješenju na tim pozicijama. Odlaske ne forsiramo, nismo u panici, ali ne možemo zabraniti igraču da ide, ako dođe prava ponuda koja će zadovoljiti i njega i klub. Tako da uvijek postoji mogućnost da nekoga i prodamo. Zasad ipak konkretnih upita nema.

- Posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Slaven Belupa i Osijeka iskorištene su i za isprobavanje pojedinih igrača, ali igrom vjerojatno niste bili zadovoljni?

- Igra je bila užasna. Ja sam jako ljut na svoje igrače, pogotovo u susretu s Osijekom, jer tako jedna momčad ne može izgledati, bez obzira na to što nam je nedostajao veliki broj igrača i što ona postava nikad više neće zaigrati skupa.

- Kako uza sve te probleme mislite uigrati momčad za Dinamo?

- Ne znam ni sam. Ja sad ne znam na koje ću igrače moći računati sutra protiv Pomorca. Čekam da vidim tko će i kojim intenzitetom trenirati idućih dana i na osnovu toga ću pripremati susret s "modrima" kroz tih deset dana. (R. CAR)

CIJELI RAZGOVOR ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter