Igor Pamić: Imamo sve osim bodova

Igor Pamić, Antonijo Ježina i Ivan Zgrablić nakon splitske utakmice (P. PAUNOVIĆ/CROPIX)
Igor Pamić, Antonijo Ježina i Ivan Zgrablić nakon splitske utakmice (P. PAUNOVIĆ/CROPIX)

Trener Istre 1961 Igor Pamić i njegovi igrači još su jednom, drugi put ove sezone, šokirali Poljud. Drugi su put ostavili Hajduk bez "unaprijed uračunatih" bodova. Bio je to po mnogo čemu neobičan susret, uz dva crvena kartona, po činjenici da su konačno "zeleno-žuti" poentirali iz prekida, ali i po pulskoj postavi u kojoj su mjesta našla i tri debitanta. Jure Obšivač i Luka Hadžić upisali su premijerne minute u pulskom dresu, a Ivor Horvat premijerne minute ove sezone. - Primali smo čestitke sa svih strana, a ja sam stalno govorio da mi imamo sve osim bodova da bi nam bilo lijepo. Stoga ovu pobjedu poklanjam svim Demonima i svim onim navijačima koji istinski vole Istru 1961.

Pulski je prvoligaš tako ostao "crna mačka" za Hajduk. No, iako je trener Pamić i u pripremi susreta bio uvjeren u dobro izdanje svoje momčadi, izostanak gotovo kompletnog veznog reda nije davao naslutiti ovako sretan kraj.

- Ovo je svakako vrlo važna pobjeda, ali nije stigla slučajno. Stigla je kao plod kvalitetnih igara u dužem razdoblju. Mi smo odlično igrali i one posljednje dvije utakmice jesenske polusezone kad su nas suci oštetili, a odlično smo igrali i ove prethodne tri utakmice u kojima samo zbog pomanjkanja sreće nismo pobijedili. Zato sam znao da nam se to negdje mora vratiti, da pobjeda mora stići kao nagrada za sve što radimo. Vjerovao sam u pobjedu i vjerujem da ova momčad ima kvalitetu da izbori Ligu 10. (R. CAR)

CIJELI TEKST ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter