Igor Kordej: Ekskluzivni detalji novog albuma "L'Histoire Secrete"


U Pulu, Bale, Vodnjan i Grožnjan ovih je dana navratio Igor Kordej, naš svjetski poznati strip crtač. U Bale je stigao na Jazz festival na poziv prijatelja i organizatora, u Grožnjan je svakako morao proći jer je tamo godinama živio, u Puli je svakako htio svojoj djevojci pokazati Arenu, a u Vodnjan su odvukli Livio Morosin i ja jer smo se tu nekada često nalazili.

Donio je sa sobom i novi album iz serije "L'Histoire Secrete" koju već godinama radi za francuskog izdavača pa njegovom ljubaznošću možemo objaviti ekskluzivno nekoliko kadrova iz ove serije i friškog albuma koji se u ovih dana objavljenom nastavku bavi Vukovarom i Dubrovačkim područjem iz vremena Domovinskog rata.

Sreću u čitanju ovog djela imaju Francuzi, a ovdje samo za obožavatelje Glasa Istre objavljujemo dva kadra iz serijala. Inače, Igor kaže da je napravio nedavno i strip po vlastitom scenariju za kojega nije mogao naći izdavača pa ga je objavio besplatno na internetu. Za sve ljubitelje stripa evo informacije: www.activatecomix.com

Kordey kaže da će jako brzo objaviti nastavak, također besplatno. (M. BENČIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter