Igor Čagalj tri tjedna "out"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Igor Čagalj, pouzdani stoper, zeleno-žutih, bit će izvan stroja barem tri tjedna, a lako bi se moglo dogoditi i da Paminjo na njega više ne bude mogao računati u prvom dijelu sezone koji završava 8. prosinca.

Naime, Čagalj je jučer bio na magnetskoj rezonanci koja je pokazala da problem koji ima s mišićem kod sjedne kosti zahtijeva dužu pauzu. Osjećao je Čagalj bolove već neko vrijeme, no borac kao što je on stisnuo bi zube i zaigrao, a mikrotraume su se slagale jedna na drugu i sad je sve to stiglo na naplatu. U redovima pulske momčadi još je nekoliko rekonvalescenata čiji je nastup u subotu protiv Cibalije upitan. Od dvojca s rupturom, zasad bolje izgleda Sandi Križman koji se polako počeo priključivati ostatku momčadi, dok će po svemu sudeći Andrea Ottochian preskočiti ogled protiv Vinkovčana.

Što se tiče Stipe Bačelić Grgića i njegovog slomljenog palca, on je počeo s pravocrtnim trčanjem i ostaje da se vidi kako će ozlijeđena noga podnijeti kopačku. Alen Pamić, još jedan važan kotačić u zeleno-žutom stroju, zdravstveno je u redu, premda je za očekivati da bi skoro, sad kad se upala povukla, trebao posjetiti stomatologa i izvaditi zub koji mu zadaje probleme. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter