Idući vikend speed dating u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Melia Coral, prvi hrvatski hotel samo za odrasle, odnosno za goste starije od šesnaest godina, nalazi se u naselju Katoro, tri kilometra udaljenom od centra Umaga, a tamo će se od 16. do 18. studenog održati prvi "Speed dating weekend" u organizaciji jedne hotelske kuće. Za one koji još nisu čuli za "speed dating" kratko pojašnjenje: radi se o susretima na kojima sudionici uživo, u kratko vrijeme i na zabavan način upoznaju osobe suprotnog spola, a po završetku odlučuju koja im se osoba sviđa i s kim se žele ponovo vidjeti.

Četverominutno "dejtanje"

"Vikend brzih spojeva" će biti održan u noćnom baru "Passion" u petak 16. studenog u 18 sati, sudionici će se smjestiti u svoje sobe i okrijepiti pićem dobrodošlice. Nakon uvodnog dijela u kojem voditelj ukratko pojašnjava koncept programa, započinje "dejtanje". Sudionici susreta imaju četiri minute za privatni razgovor sa svakom osobom suprotnog spola. Svake četiri minute voditelj daje znak, na koji se muškarci premještaju do drugog stola gdje ih čeka nova sugovornica. Sudionici imaju pločice s imenom, te se preporučuje da nakon upoznavanja zabilježe ime osobe s kojom imaju "spoj", te da odmah nakon četverominutnog razgovora uz njezino ime dodaju kratku napomenu ili svoj dojam da bi se kasnije lakše sjetili o kome se radi. Nakon što se svi upoznaju, sudionici se ukoliko žele mogu nastaviti družiti u ležernoj atmosferi na zajedničkoj večeri i na afterpartyju. U subotu, 17. studenog organiziran je posjet vinskom podrumu uz kušanje vina, bit će i slobodnog vremena za obilazak Umaga ili aktivnosti po želji, a nakon zajedničke večere slijedi uživanje u noćnom Spa doživljaju u wellness oazi. Zabavan, a moguće i nezaboravan vikend završava u nedjelju nakon doručka.

Zajedničke aktivnosti

Melia Coral je hotel s pet zvjezdica, smješten na samoj obali Jadranskog mora, koji se u 2012. specijalizirao za smještaj gostiju starijih od šesnaest godina, kojima nudi inovativne usluge i sadržaje, te odmor koji, ovisno o godišnjem dobu, mogu provesti u sportskim aktivnostima i rekreaciji. Uz aktivnosti namijenjene svim gostima, samce se dodatno potiče na druženje kroz ples, zajedničke večere, izlete, sportske aktivnosti, tečajeve kuhanja, pool dance, a s obzirom na veliko zanimanje gostiju za "Speed dating weekend", koji uključuje dva noćenja s uslugom polupansiona za 1.180 kuna, u planu im je redovito organizirati slične sadržaje. (Karmen BOSNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter