Idućeg petka u Vinkuranu "Cave Romane fight night"


Pred ljubiteljima borilačkih vještina novi je spektakl. Naime, kako je ispred organizatora najavio Tomislav Markulin Tole, u petak, 15. ovog mjeseca u kamenolomu u Vinkuranu na programu je "Cave Romane fight night". 

- Bit će to borilački spektakl u jedinstvenom ambijentu u kojem nas očekuje deset borbi u MMA i K1 kategoriji gdje će sudjelovati borci iz Hrvatske, Egipta, Moldavije, Albanije, Turske, Italije, Slovenije i Austrije. Borbe počinju u 20 sati, a sve bi trebalo završiti do 22 sata. Moram napomenuti kako se u slučaju kiše sve pomiče jedan dan naprijed, na subotu, ali kako sada stvari stoje neće biti nikakvih oborina. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim, a mogu se kupiti na kioscima Tiska, u Activa Travelu, Excluziv mjenjačnicama te Petrol benzinskim postajama i to stajanje po cijeni 30 kuna dok je parter 55 kuna. Isto tako imamo i Vip tribinu koja košta 100 kuna, a te se ulaznice mogu kupiti samo u prostorijama Kluba Trojan - iznio je opće podatke Markulin.

Na njegovo izlaganje nadovezao se Zelg Galešić koji je nadodao kako će se vaganje boraca održati dan ranije u Banjolama, u Beach baru Paltana u 17 sati.

- Osim toga želio bi napomenuti kako se vrhunac večeri očekuje u K1 borbi do 85 kg u kojoj će se sučeliti Andi Vrtačić i bivši svjetski prvak Karim "Kimbo" Mabrouk, a vjerujem da ništa manje atraktivna neće biti niti MMA borba između Daniela Bažanta i Antonia Stapića - rekao je Galešić. (B. VIDULIN)



Podijeli: Facebook Twiter