IDS pokazuje nervozu i nesnalaženje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Predsjednik rovinjskog IDS-a Milan Mihovilovic pokazuje nervozu i nesnalaženje u novonastalim situacijama - kada su gradani poceli razmišljati svojim glavama i reagiraju na neucinkovitost ljudi koji godinama vladaju našim gradom.

Na konferenciji za novinare nije ni jednom rijecju demantirao ni argumentirao zašto je investicija u školama povecana za više od 12 posto, koliko nas košta cetvorni metar škole i kako to da idemo u planiranje novih poslovnih zona, a da ni Gripole-Spine i nakon 20 godina nije zaživjela", rekao je predsjednik rovinjske Ladonje Ivo Uccio Miletic na presici u cetvrtak.

Rekao je da bi umjesto da reagira i krene s blacenjem, Mihovilovic trebao dati konkretne odgovore i pri tome ne upirati prst na druge i tražiti krivce oko sebe.

- Kao što je na razini županije za sve neuspjehe kriv Zagreb, tako su za sve što ne valja u našem gradu krivi Plinio Cuccurin i Ladonja. Želim naglasiti da Ladonja Rovinj djeluje samostalno, a kada govorimo o problemima progovaramo samo zato što nam na njih ukazuju gradani i jer ih i sami živimo, kazao je Miletic.

Interesantno je, kaže, da kada Ladonja komentira rad Gradskog vijeca i gradonacelnika, odgovor daje predsjednik lokalnog IDS-a.

- To pokazuje kako pojedinci iz IDS-a doživljavaju grad: kao da je privatno vlasništvo stranke. Kada ih se proziva za neracionalno trošenje novaca ili za nesposobnost stvaranja novih vrijednosti, iz rovinjskog IDS-a reagiraju infantilno i nervozno. Da li razloge nervoze moramo tražiti u najsvježijim podacima o rastu Ladonje na ovim podrucjima, pita se Miletic.


Podijeli: Facebook Twiter