IDS je spreman za sve izazove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas je u stranackim prostorijama u Rovinju održana sjednica Predsjedništva IDS-a na kojoj je analiziran rad koalicije u proteklih sedam mjeseci te je donesen plan aktivnosti za sljedece razdoblje, navodi se u priopcenju Predsjedništva IDS-a.

- Istra, Hrvatska i Europska unija suocavaju se s posljedicama duboke ekonomske krize te se IDS snažno zalaže za jacu decentralizaciju države kao jedan od nacina efikasnijeg upravljanja vlastitim resursima. Predsjedništvo stranke ocijenilo je suradnju s koalicijskim partnerima na nacionalnoj razini korektnom. Od jeseni nas ocekuje niz zakonskih rješenja u kojima ce IDS aktivno sudjelovati svojim prijedlozima. Obradovala nas je izjava predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovica da Hrvatskoj treba deset Istra, a koja nas dodatno obvezuje jer je zasigurno i IDS tome doprinio, vele u IDS-u.

Predsjedništvo IDS-a zakljucilo je da je stranka jaka i stabilna te je spremna za sve izazove, a o cemu ce predsjednik Jakovcic i potpredsjednik Kajin osobno izvijestiti javnost sljedecih dana na zajednickoj konferenciji za medije, najavljuje u priopcenju Duško Kišberi iz Ureda za odnose s javnošcu IDS-a. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter