IDS-HSU-HNS: Lista za Pazin kakav želimo

Lista IDS-a, HSU-a i HNS-a za vijeće Grad Pazina (M. RIMANIĆ)
Lista IDS-a, HSU-a i HNS-a za vijeće Grad Pazina (M. RIMANIĆ)

U poslovnoj zoni Ciburi Renato Krulčić, kandidat za pazinskog gradonačelnika, predstavio je listu IDS-a, HSU-a i HNS-a za Vijeće Grada Pazina, kao i svoje zamjenike Mirjanu Galant i Veljka Brajkovića. "Ovu listu, na kojoj je 40 posto žena, sačinjavaju eminentni ljudi našeg grada, koji su dali svoj doprinos njegovu razvoju, a ti su ljudi, u naponu snage i dalje spremni uložiti svoje znanje i iskustvo u razvoj Pazina", rekao je Krulčić.

"U ove četiri godine pokrenuli smo Pazin", kaže Krulčić i nastavlja: "otvorili smo nova radna mjesta u poslovnim zonama, a u ovim kriznim vremenima povećali davanja za socijalu, djecu, stipendije." Pomaže se poljoprivrednicima, uređen je grad, a povećana je skrb o svim naraštajima. U vojarni djeluje društveni centar koji je oživio ovaj dio grada. "Pazin gre dalje", kaže Krulčić i dodaje da će osigurati gospodarski rast i nova radna mjesta, a Pazin će postati grad u kojem je ugodno živjeti.

"Pobrinut ćemo se za sve naše građane, ali i da postanemo kulturno i turističko odredište središnje Istre. I živjet ćemo u zelenom Pazinu, onakvom kakvom želimo", poručuje Krulčić očekujući još jedan mandat kako bi mogao dovršiti započeto. Predstavljanju liste IDS-a, HSU-a i HNS-a za Vijeće Grada Pazina prisustvovao je kandidat za župana Valter Flego. Naglasio je da se raduje suradnji s ovim gradonačelnikom s kojim će raditi na projektu turističkog i gospodarskog razvoja Pazinštine kroz Inspirit fantasy park i Centar za bioraznolikost i ruralni razvoj na Gortanovom brijegu. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter