IDS-HSU-HNS Labin: Demetlika traži četvrti mandat

Tulio Demetlika (M. ANGELINI)
Tulio Demetlika (M. ANGELINI)

Osigurati kvalitetno radno mjesto, pogotovo mladima, znači prije svega sigurnost, stabilnost i mogućnost planiranja obitelji i daljnjeg života u Labinu, ustvrdio je Tulio Demetlika, kandidat za gradonačelnika koalicije IDS-HSU-HNS, na konferenciji za novinare. Aktualni IDS-ov gradonačelnik, koji traži četvrti mandat, podvukao je programska poglavlja koja se odnose na razvoj gospodarstva za povećanje zapošljavanja, "no ne pod bilo koju cijenu, već uz načela održivog razvoja, očuvanje okoliša i ljudskog zdravlja", te socijalnu sigurnost.

- Iza nas su konkretni rezultati, mnogi realizirani projekti. Kroz njih se mogu zamisliti ljudske, ekonomske, ekološke, socijalne, obrazovne, kulturne, sportske, ali i druge komponente razvoja naše sredine, za nastavak dobrog, primjerenog i ugodnijeg života za sve građane, kazao je Demetlika. "Ne samo žitelji Labina, veći i oni koji ga posjećuju, osjećaju promjene: naš grad ima novu sliku koju smo stvorili poštujući njegov identitet. U kampanji nismo isticali koji su projekti bitni: imamo ih za idućih 20 godina, a u Vijeću želimo zajednički odrediti prioritete, rekao je. Naglasio je da uživa podršku Zajednice Talijana, dosadašnjeg koalicijskog partnera BDSH-a, te srpske i albanske nacionalne manjine.

- Poručite "da" politici za Labin koji radi, za naše ljude. To ću "da" ponosno prihvatiti i dalje ga časno nositi, zaključio je Demetlika. Kandidati za njegova zamjenika dosadašnji su obnašatelji tih dužnosti Zoran Rajković i Eni Modrušan. (I. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter