IDS Funtane: Milokanović kandidat za načelnika

Marin Grgeta i Đankarlo Milokanović (V. HABEREITER)
Marin Grgeta i Đankarlo Milokanović (V. HABEREITER)

Đankarlo Milokanović, tridesetdevetogodišnji magistar ekonomije, IDS-ov je kandidat za načelnika Funtane na predstojećim izborima, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare županijski vijećnik i član proširenog predsjedništva podružnice Marin Grgeta.

- IDS smatra da je došlo vrijeme da napravimo promjene nabolje. Smatramo da je Milokanović po svojim kvalifikacijama i iskustvu spreman biti predvodnikom promjena koje su Funtani nasušno potrebne, rekao je Grgeta.

Milokanović je predsjednik funtanjanskog IDS-a i općinski vijećnik od osnutka ove mlade općine te se zahvalio na ukazanom povjerenju.

- Funtana je mala općina te mora koristiti sve resurse koje ima, uključujući i one ljudske, bez obzira na kojem se dijelu političkog spektra nalaze. Općina je u proteklih šest godina stagnirala, a vjerujem da Funtana može i mora puno bolje, rekao je Milokanović. Dodao je da je od osnutka općine napravljena tek šetnica, što je dijelom rezultat prijašnjih akcija, nogostupi i tržnica upitne funkcionalnosti, što je premalo.

Rekao je da će nastaviti raditi na hvalevrijednim projektima poput izgradnje vrtića i POS-ovih stanova, ali da je potrebno još projekta temeljenih na realnim potrebama Funtane.

U programu će mu naglasak biti na nizu projekata koji će doprinijeti rastu komunalnog standarda turističkog mjesta, stvaranju pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta, zadržavanju i daljnjem rastu visokih standarda u obrazovanju, socijalnoj skrbi, kulturi i sportu.

Istaknuo je da je program funtanjanskog IDS-a za predstojeće izbore u pripremi te je pozvao sve zainteresirane građane da se jave sa svojim prijedlozima na e-mail [email protected] ili putem Facebooka. (V. H.)


Podijeli: Facebook Twiter