IDS Fažane na izbore s Lorenom Žunić i I. Geršićem

Ivan Geršić i Lorena Žunić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Ivan Geršić i Lorena Žunić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

"Moj rad bazirat će se na tome da svim svojim mještanima omogućim bolji i kvalitetniji život, vodeći pritom računa o zadovoljavanju njihovih različitih potreba. Fažana ima veliki potencijal u raznim društvenim i gospodarskim segmentima koji sada nije iskorišten. Zalagat ću se da naši poduzetnici nesmetano rade zapošljavajući mještani", rekla je IDS-ova kandidatkinja za načelnicu Fažane Lorena Žunić na današnjoj konferenciji za novinare.

Dodala je da će program rada, koji će izraditi zajedno sa svojim stručnim timom, predstaviti javnosti u nadolazećem razdoblju, a u njegovu izradu uključit će i mještane općine Fažana. Na listi prioriteta, dodala je, bit će gospodarski razvoj, društveni standard i općinska infrastruktura.

Na novinarsko pitanje je li članica IDS-a (budući da je trenutno općinska vijećnica koja je na tu funkciju izabrana kao nestranačka kandidatkinja liste IDS-a, op. a.), Žunić je odgovorila da je potpisala pristupnicu IDS-u te da je postupak primanja u članstvo u tijeku.

Kao kandidat za zamjenika načelnice predstavio se predsjednik fažanskog IDS-a Ivan Geršić.

Inače, Žunić je u vrijeme načelničkog mandata Dušanke Šuran (IDS) bila članica općinskog Poglavarstva zadužena za proračun i financije. U ovom mandatu, od 2009. godine otkad je na vlasti SDP, Žunić je vijećnica u Općinskom vijeću u koje je ušla kao nestranačka osoba s liste sada oporbenog IDS-a. Zaposlena je u Javnoj ustanovi Nacionalni park Brijuni kao voditeljica Službe za financijsko-računovodstvene poslove i nabavu. (P. LUKEŽ)


Podijeli: Facebook Twiter