Identificirano tijelo Radmile Dimitrijevic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska policija je potvrdila da je mrtvo tijelo pronadeno pocetkom listopada na livadi Altura kod Batvaci 33-godišnja Radmila Dimitrijevic iz Medulina. Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu je putem DNA analize nedvojbeno utvrdio da se radi o Radmili.

Tijelo je nakon pronalaska prebaceno na pulsku patologiju gdje je obavljena obdukcija, no tada nisu bili utvrdeni ni spol ni uzrok smrti, a od pocetka se špekuliralo da je rijec o Radmili. No dosadašnje analize nisu dale odgovor je li rijec o prirodnoj ili nasilnoj smrti, iako tijekom obdukcije pocetkom listopada na pulskoj patologiji na tijelu nisu pronadeni tragovi nasilja.

Valter Opašic iz PU istarske je izjavio da su iz Zavoda dobili tek potvrdu identiteta, a da se još ceka provodenje toksikoloških i ostalih vještacenja radi utvrdivanja uzroka smrti.

Radmilu Dimitrijevic ce pokopati u subotu u 13 sati na mjesnom groblju u Medulinu.

Podsjetimo, Dimitrijevic se iz kuce u Medulinu udaljila krajem srpnja, a za njom su tragali policija, lovocuvari i vatrogasci. U prvim danima potrage pretražena su podrucja Dragonere, Gajane te od Vodnjana do Bala. Upravo su na tom potezu pronašli Radmilin mobitel, bicikl i neke osobne stvari.


Podijeli: Facebook Twiter