Identificiran jedan poginuli u nesreći kod Dugopolja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je danas izvijestila da je jedan od poginulih u jučerašnjoj teškoj nesreći kod Dugopolja 36-godišnjak iz mjesta Koprivno kod Dugopolja, a identitet druge osobe, koja je izgorjela u automobilu, još se utvrđuje.

Identificirani muškarac je pri slijetanju mercedesa s nadvožnjaka "Presika" ispao iz automobila. Osoba koja još nije identificirana izgorjela je u automobilu u požaru koji je buknuo kad je mercedes s nadvožnjaka pao na cestu ispod.

Ta teška prometna nesreća dogodila se u prvom satu subote na autocesti A1 na dionici Bisko – Dugopolje. Nakon očevida policija je izvijestila da je mercedes sletio s ceste na nadvožnjaku zbog neprilagođene brzine. Prvo je udario u betonsku ogradu, odbio se, odletio s autoceste i pao na županijsku cestu gdje je ponovno udario u zid.

Tridesetšestogodišnjak je ispao iz automobila i na mjestu poginuo. Tijelo druge poginule osobe otkriveno je tek kad su vatrogasci ugasili požar na vozilu. Tijela poginulih prevezena su na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra Split. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter