IDA: Seminar o e-poslovanju i društvenim mrežama


U prostorijama IDA-e održan je seminar na kojem je Ivica Petrinić informirao 30-ak poduzetnika i obrtnika o e-poslovanju i društvenim mrežama.

Riječ je o nastavku projekta "Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja" koji sufinancira Europska unija, a kojim se poduzetnike želi podrobnije informirati o metodama, alatima i prednostima elektroničkog poslovanja i trgovanja, kao i o društvenim mrežama koje su postale učinkovit i utjecajan marketinški alat sa sve jačim utjecajem na rast konkurentnosti poduzetnika na tržištu.

Seminar je vodio Ivica Petrinić, znanstveni novak - asistent na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli i student doktorskog studija sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji se više od desetljeća bavi razvojem i vođenjem IT projekata i web platformi za online kolaboraciju.

Kao asistent uključen je u nastavu kolegija Informacijska tehnologija i društvo, te vodi treninge za urednike online sadržaja i savjetuje profitne i neprofitne subjekte. (M. VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter