Ida Prester bez dlake na jeziku i - posla

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uvijek vesela pjevacica i voditeljica Ida Prester ima voditeljski angažman manje, i to onaj u emisiji "Hrvatska uživo" Informativnog programa HTV-a, a razlog takvoj odluci urednika Velimira ?uretica nalazi se u Idinim vrlo otvorenim medijskim istupima bez dlake na jeziku.

Naime, pjevacica Lollobrigide u intervjuu za rubriku "Sexpresso" T-Portala otvoreno je i bez dlake na jeziku govorila o svojim seksualnim iskustvima, što se ocito ni najmanje nije svidjelo uredništvu Informativnog programa HTV-a.

- Urednik Velimir ?uretic u razgovoru s Idom Prester skrenuo joj je pozornost da je intervju koji je nedavno dala jednom internetskom portalu sadržajem neprimjeren nekome tko je angažiran u Informativnom programu HTV-a te da se mora odluciti izmedu takvog javnog imidža i rada u Informativnom programu. Nakon tog razgovora zakljuceno je da ne postoji zajednicka želja za daljnjom suradnjom u emisiji "Hrvatska uživo", kazao je glasnogovornik HRT-a Danko Družijanic.

Naime, Ida je u spornom intervjuu za T-Portal, ali i za Net.hr, na pitanja sudionika chata o seksu odgovarala vrlo otvoreno, što je uredništvu "konzervativne" javne televizije ocito zasmetalo.

Bio razlog otkaza suradnje po mišljenju gledatelja trivijalan ili ne, Ida Prester ipak ce zadržati sve ostale angažmane jer je vanjska suradnica HTV-a i njeno sudjelovanje u drugim projektima je pitanje dogovora s drugim urednicima.

Ona, pak, razloge prestanka suradnje nije željela komentirati prepustivši to uredniku Informativnog programa HTV-a.


Podijeli: Facebook Twiter