Ibrahimović potpisao novi jednogodišnji ugovor s Manchester Unitedom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Legendarni švedski 35-godišnji napadač Zlatan Ibrahimović potpisao je novi jednogodišnji ugovor s Manchester Unitedom i nosit će dres s brojem 10, objavio je aktualni pobjednik Europa lige na svom službenom internetskom portalu.

"Oduševeljeni smo što je Zlatan na putu oporavka, a jednako smo oduševljeni što nam je ponovno stavio na raspolaganje svoju ambiciju i iskustvo. Svojim prošlosezonskim doprinosom zaslužio je naše povjerenje i bit ćemo strpljivi čekajući njegov povratak. Ne sumnjam da će biti vrlo važan u drugom dijelu sezone", izjavio je menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho.

Ibrahimović je u prošloj sezoni do teške ozljede koljena odigrao 46 utakmica za Manchester United, u kojima je postigao 28 pogodaka.

"Vraćam se kako bih završio što sam započeo. Ne mogu dočekati povratak na travnjak Old Trafforda, ali znam da moram biti strpljiv i vratiti se kad budem potpuno spreman za to", izjavio je 35-godišnji nogometaš koji je u karijeri osvajao naslove prvaka u četiri različite države, a trofej pobjednika Europa lige bio je prvi koji je osvojio u jednom europskom klupskom natjecanju.

Uz vratara Juventusa Gianluigija Buffona, Ibrahimović je nedvojbeno jedan od najvećih aktivnih europskih nogometaša koji još nije okusio trijumf u Ligi prvaka, u kojoj će s Manchester Unitedom to imati priliku napraviti ove sezone. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter