I uz nove stvari vjerni sebi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nove pjesme s još neimenovanog albuma za kojeg ne znaju ni kada ce biti objavljen, predstavio je labinski bend The Orange Strips u Studiju 3 Radio Pule, u emisiji "Bez anestezije" ciju je voditeljsku palicu ovaj put preuzela Danijela Dorani uz pomoc ton majstora Ptice, kod koga su Strips snimili prvi album, te Edija Kollera i Branka Crnogorcica.

Našle su se tu i stare stvari, poput prve pjesme za koju su snimili spot a bila je to "Song without a hero", pa "Letters in your mailbox", "Phone Cardiff" ili "Kissed a girl (it wasn't you)".

Ovaj indie rock bend je 2002. osnovao tekstopisac i pjevac Valdet Luboteni, a zanimljivo je da u nepromijenjenoj postavi djeluju još od kraja 2003. Osim Lubotenija sastav cine Goran Nalic, Tedi Mirkovic, Vedran Gergoric, Goran Brezac i Borjan Batagelj. Kao što rece Luboteni, neka njihovi obožavatelji procijene u kojem su smjeru krenuli na novom albumu, a mi za sada možemo reci da iako su ostali vjerni stilu koji su zacrtali starim pjesmama, cini nam se kako su malo ubrzali tempo, što nam je drago.

Taj dojam smo stekli nakon što smo u petak culi "In the lake", "The gift", "Slow down" ali posebice "Suffocate in love" kojoj se najviše radujemo uz nadu da ce je objaviti kao singl i da ce glazbeni urednici na radio stanicama imati volje da je puštaju.


Podijeli: Facebook Twiter