I šta vam fali? Najbolji ste!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oprostite što kasnimo, nama su rekli da pocinjemo kad padne mrak, nemojte se jidit, bit ce pisme, ispricao se Oliver Dragojevic odmah nakon što se popeo na binu u Savicenti, potaknut sve ucestalijim nervoznim zvižducima iz publike koja je cekala da koncert pocne, što se dogodilo s pedesetak minuta zakašnjenja. Radi toga se poznati Splicanin tijekom cijelog koncerta opravdavao iako, kao što rece, nije to bilo do njega i njegovih Dupina.

Možda je i ta, samo pocetna nervoza bila dodatni motiv Oliveru da publiku osvoji, što mu i nije bio toliki problem. Sve nevidljive ograde pale su vec nakon prvih skladbi, a Oliver se, kao uvijek, pokazao i kao šarmer, covjek kojemu nije problem održavati zagrijanu atmosferu.

- Kad sam bija mladi, pljesak je bija duži. Jesan li oglušija?, našalio se u drugom dijelu koncerta i dobio još veci aplauz, što je bio dokaz da je sve u redu izmedu njega i njegovih istarskih obožavatelja. Uglavnom je nizao balade, na radost ljepšeg spola, a ritam bi povremeno ubrzao skladbama poput "Nedostaješ mi ti" ili "Morski vuk". U ovu zadnju ugurao je i medley dalmatinskih pisama. Spomenimo da je osim njegovih starijih hitova publika dosta dobro primila i novije stvari poput "Jubavi male".

- I šta vam fali? Najbolji ste, komplimentirao je publici nakon što je s njim takoreci od prvog stiha otpjevala "Cesaricu".

Spomenimo ipak da je publike bilo vidljivo manje nego vecer prije kada su na istom mjestu, a to je livada pored kaštela, poznata kao Žlinja, nastupale klape. Oliver ce uz Gibonnija i Bruna Krajcara nastupiti u nedjelju u 21 sat na besplatnom koncertu na Svetoj Agnjiji kod Raklja. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter