I Shakira dolazi u Zagreb

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Shakira ce opet nastupiti u Zagrebu i to u Areni 11. svibnja u sklopu turneje "The sun comes out" na kojoj ce promovirati svoja dva zadnja albuma "She wolf" i "Sale el sol", a posjetitelje ocekuje spektakularni dvosatni koncert koji je mješavina plesne glazbe, divnih balada i rocka.

Ulaznice za koncert u prodaji su od prekosutra od osam sati na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a mogu se kupiti i na www.eventim.hr. Clanovi fan kluba do ulaznica mogu doci vec od srijede u 10 sati pa do cetvrtka u podne.

Shakirin zadnji veliki hit "Waka Waka (This Time for Africa)", koji je snimila za prošlogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafrickoj Republici, prodan je u dva milijuna primjeraka što ju cini najuspješnijom pjesmom ikada snimljenom za nogometno prvenstvo. Video za tu pjesmu na You Tubeu je cetvrti najgledaniji u povijesti i do sada je pogledan više od 300 milijuna puta.

Shakira se etablirala kao istinska glazbena zvijezda koja je u karijeri prodala više od 50 milijuna albuma, suradivala s brojnim glazbenicima poput Beyonce i Alejandra Sanza. Osim što je jedina glazbenica iz Južne Amerike koja je imala pjesmu na prvom mjestu top-liste u Americi, takoder je jedina Kolumbijka koja je pjevala na inauguraciji predsjednika Baracka Obame.

Medu dvadeset najprodavanijih albuma prošlog desetljeca nalaze se i cetiri njena hita, a s pjesmom "Hips don’t lie" osvojila je prvo mjesto u više od 50 zemalja.


Podijeli: Facebook Twiter