I Severina u borbi protiv raka dojke

Severina na plakatu udruge Europa Donna
Severina na plakatu udruge Europa Donna

Udruga Europa Donna – europska koalicija za borbu protiv raka dojke tijekom cijele će ove godine provoditi niz akcija i projekata da bi mogla kupiti uređaj za jednokratno zračenje - linearni akcelerator, prvi takav aparat u Hrvatskoj koji bi trebao pomoći mnogim ženama u sprečavanju i ranom otkrivanju raka dojke.

Toj hvalevrijednoj inicijativi pristupila je i naša poznata glazbenica Severina Vučković, koja je odlučila podržati veliki humanitarni projekt "Darujmo ružičasti život" udruge Europa Donna.

Upravo je to bio razlog što je nedavno Ured predsjednika Josipovića pohodilo mnogo poznatih osoba iz javnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske, prijatelja i suradnika udruge Europa Donna, a svi oni bit će važan dio velike humanitarne revije koja će se održati sutra u Mimari.

Humanitarna modna revija samo je jedan u nizu događanja kojim će Europa Donna prikupljati sredstva za kupnju linearnog akceleratora. Čak trideset domaćih modnih dizajnera podržat će projekt doniranjem jedne svoje kreacije za humanitarnu reviju. A reviju će nositi domaći političari i poznate osobe iz javnog života poput Jadranke Kosor, Mije Begović, Maje Blagdan, Leonarde Boban, Anje Šovagović, Tihane Harapin Zalepugin, Kostadinke Velkovske, Tatjane Holjevac, Ljerke Mintas Hodak, Gordane Sobol, Borisa Banovića, Marija Habeka, Domagoja Jakopovića Ribafisha, Davora Bernardića i mnogih drugi...

Splitska pjevačica već je dala svoj doprinos toj akciji pozirajući u toplesu te prekrivajući grudi rukama. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter