I Parni Valjak u kolovozu u pulskoj Areni

Parni Valjak (D. TALAJIĆ)
Parni Valjak (D. TALAJIĆ)

Kako je najavljeno, ovog ljeta, točnije 12. kolovoza Parni Valjak će zasvirati u Areni u Puli. Vrhunski koncertni spektakl u poznatom amfiteatru koji će se sastojati od dva koncerta, onog akustičnog te električnog, neostvarena je želja članova Parnog Valjka koja će se ove godine napokon ostvariti.

Publika ovih veterana domaće glazbene scene već je navikla na njihov hitovima popunjen koncertni repertoar. Kroz 40 godina postojanja, ovaj je bend svojim pjesmama uistinu zadužio hrvatsku glazbu, a upravo su koncertni susreti ta poveznica koja neraskidivo veže izvođače i one kojima njihove pjesme čine soundtrack života.

Osim što dosadašnja prodaja ulaznica za koncert u Areni pokazuje da Parni Valjak i ovog puta ima brojnu publiku koja jedva čeka uživo pogledati i poslušati omiljeni bend, za vjerne obožavatelje nedavno su objavili i novi singl "Za malo nježnosti".

Jeftinije ulaznice do 1. travnja

Posebna pogodnost za sve ranoranioce je prodaja tzv. "early bird" ulaznica koja traje do 1. travnja a u sklopu koje se ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 100 kuna i to u sustavu Eventim. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter