I. Pamić: Na Poljudu ne možemo zakazati

Igor Pamić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Igor Pamić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Početak trećeg kruga Prve HNL donio je Puljanima glavobolju. U goste Hajduku, pa doma s Dinamom, a sve nakon tek odigranog regionalnog derbija s Rijekom. Nakon toga slijedi stanka zbog reprezentacije, pa devet kola nastavka borbe za ostanak.

No, nije baš da su zeleno-žuti odlučili izvjesiti "bijelu zastavu" uoči dva sudara s najjačim momčadima prvenstva. Možda bi neka druga momčad sa strahom išla u grotlo Poljuda, ali igrači trenera Pamića imaju dva jaka aduta na svojoj strani.

- Igramo dobro i već smo u ovom prvenstvu pobijedili na Poljudu - rekao je trener Igor Pamić koji će danas povesti svoje igrače put Sinja, tradicionalne zeleno-žute baze uoči splitskih gostovanja. - Zato sam uvjeren da ćemo i u subotu protiv Hajduka biti pravi, samo da nas konačno malo i sreća poprati.

S koliko pažnje trener Pamić prilazi subotnjem susretu govori i podatak da nije želio izdiktirati početni sastav, niti igrača koji će uskočiti umjesto Bačelić Grgića.

- Ovo je za nas specifična utakmica i zato strogo pazimo na svaki detalj. "Ranjeni" smo u veznom redu gdje će nam faliti Alen Pamić, Blagojević i Bačelić Grgić, a Hajduk je baš tu najjači. "Bijeli" su u odličnoj formi, dominirali su travnjakom u derbiju s Dinamom, a u prošlom su kolu slavili u Vinkovcima i ovoga su trenutka najjači mogući suparnik. Zahtjevan suparnik koji igra pred brojnom publikom koja ga nosi svih 90 minuta, ustvrdio je trener pulskog prvoligaša.

Splićani su dosad ignorirali subotnji dolazak pulske momčadi, ali su se potom sjetili da ove sezone još nisu matirali pulske golmane.

U Puli je, na startu sezone, bilo 0:0, dok je Goran Roce utišao Poljud u uzvratnom susretu.

- Iskreno se veselim nastupu na Poljudu jer će to biti prava nogometna predstava u kojoj moji igrači sigurno neće zakazati - zaključio je Igor Pamić. (Roberto CAR)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter