I ove godine dva natječaja za kulturnjake

Zbog izmjena u zakonodavstvu bit će objavljena dva javna poziva za predlaganje županijskog Programa javnih potreba u kulturi (De
Zbog izmjena u zakonodavstvu bit će objavljena dva javna poziva za predlaganje županijskog Programa javnih potreba u kulturi (De

Upravni odjel za kulturu Istarske županije objavio je 4. srpnja Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2017. godinu i Natječaj za financijsku potporu književnom stvaralaštvu i nakladništvu i otkup knjiga, zbornika i časopisa u 2017. godini. Natječaj traje do četvrtka, 4. kolovoza.

Kao i prošle godine, zbog izmjena u zakonodavstvu objavit će se dva javna poziva za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2017. godinu. tj. jedan natječaj, namijenjen samostalnim umjetnicima i ostalim fizičkim osobama, ustanovama u kulturi (osim privatnih ustanova ), trgovačkim društvima registriranim za obavljanje kulturnih djelatnosti te jedinicama lokalne samouprave s područja Istarske županije, a drugi namijenjen udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva (zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije – uključujući i umjetničke organizacije) bit će objavljen u siječnju.

Cjeloviti tekstovi Poziva i Natječaja dostupni su na adresi: http://www.istra-istria.hr, a prijave koje se ne dostave na za to pripremljenim obrascima u elektroničkom i tiskanom obliku, kao i prijave koje se ne dostave u navedenom roku te kojima nedostaje neki od traženih priloga neće se razmatrati niti uvrstiti u Program javnih potreba u kulturi Istarske županije-Regione Istriana za 2017. godinu.

Dodatne se informacije mogu dobiti na telefon 052/351-479 ili e-mail adresu: [email protected]. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter