I ove godine brojne ljetne aktivnosti za mališane

Djeca mogu birati između brojnih sportskih aktivnosti (M. MIJOŠEK)
Djeca mogu birati između brojnih sportskih aktivnosti (M. MIJOŠEK)

Kraj je školske godine, pred djecom su dva mjeseca ferija. A da mališani, kada zaprži sunce i kada obveza više nema, ne bi samo sjedili pred televizijom i računalom, jučer su predstavljene ljetne aktivnosti, među kojima svatko može pronaći nešto po svojem guštu - od malih sportaša do umjetničkih duša.

Na jučerašnjem predstavljanju ljetnih programa gradskih udruga i ustanova u Komunalnoj palači, osim pročelnika Erika Lukšića i dogradonačelnice Elene Puh Belci, prisustvovali su i predstavnici udruga koje organiziraju ljetne programe.

Tako je Erika Drviš, tajnica Kluba odbojke na pijesku "Žal", predstavila program Ljetne škole odbojke na pijesku za djevojčice i dječake koju organiziraju u suradnji s muškim Odbojkaškim klubom "Centurion".

Samuel Smailbašić iz Plivačkog kluba Arena govorio je o dječjem ljetnom kampu koji će se, kao i lani, održavati na Stoji. Kako je naveo, intencija kampa je zadržati klupsku djecu i tijekom ljetnih mjeseci te privući novu.

Branko Uležić, tajnik Saveza sportova Pule, predstavio je već tradicionalni Dječji kamp na Fratarskom otoku pod pokroviteljstvom Grada, a Anton Pletikos iz Zajednice tehničke kulture Pula kazao je da oni i ove godine tijekom ljetnih praznika organiziraju u Centru za tehničke aktivnosti Veruda razne vrste hobi radionica. (B. PETROVIĆ)

O OSTALIM ORGANIZIRANIM LJETNIM AKTIVNOSTIMA ZA DJECU ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter